Verwenpakketten 

Stel je liever zelf jouw verwenpakket samen? Geen probleem! Doordat er automatisch een basis voor je is samengesteld met een kleine verrassing, hoef jij enkel nog te kiezen wat je graag in het pakket wilt hebben. Zo kan je het zo gek maken als je zelf graag wilt! 

Verwenpakket Deluxe

€ 49,95

Verwenpakket Deluxe

€ 49,95

Het Verwenpakket Deluxe is speciaal samengesteld om jou, jouw vriendin of geliefde een heerlijke relaxavond thuis te bieden. 

 

Met dit verwenpakket kun je een gezellig avondje thuis nog makkelijker maken. Het is een ideaal cadeau voor jezelf of om samen te doen met vriendinnen. Met het Verwenpakket Deluxe heb je alle producten in huis om helemaal te ontspannen en tot jezelf te komen. In dit verwenpakket zitten diverse producten om van jouw meidenavond of me-time moment te genieten zonder daar verder nog zorg aan te hebben. 

Het Verwenpakket Deluxe Gold is het meest uitgebreide pakket die door OnGirlsnight wordt aangeboden. Dit pakket is met zorg samengesteld om alleen of samen met vriendinnen de meest complete relaxavond thuis te hebben. 

 

Met dit verwenpakket kun je een heerlijk avondje thuis nog makkelijker maken. Het is een ideaal cadeau voor jezelf, jouw geliefde of een vriendin. Met dit Verwenpakket Deluxe Gold heb je alles in huis om een hemels avondje te ontspannen en tot jezelf te komen. Dit verwenpakket omvat alle producten, van een leuke film tot aan snacks, verzorgingsproducten en een chique avondoutfit, die je nodig hebt om jouw me-time moment of meidenavond onbezorgd te laten verlopen.