Stappenplan hand en voetbehandeling

Gepubliceerd op 13 september 2021 om 21:08

Voetbehandeling

De voetbehandeling bestaat uit drie stappen. In het doosje waarop "pedi in a box" staat zijn de zakjes genummerd van 1 tot en met 3. Voor het beste resultaat adviseren wij te beginnen met zakje nummer 1, dit is de set salt soak. Wat heb je nodig? Een emmer met water en een handdoek. Hier volgen de instructies:

1. Vul de emmer met de gewenste hoeveelheid water. Maak hierbij zakje nummer 1 open en doe de gewenste hoeveelheid sea salt soak in het water. Leg je voeten vijf minuten in het water.

2. Tijd om de voetjes te drogen! Nadat je de voeten hebt gedroogd is het tijd voor zakje nummer 2. In dit zakje zit de sugar scrub. Deze wrijf je over de voeten heen en leg hierbij een extra focus op de grovere aspecten van de voet. Spoel hierna de voeten weer af en droog deze. 

3. De laatste stap is de crème. Masseer de crème over de voet, deze hoeft verder niet afgespoeld te worden. Zoals verwacht zullen jouw voeten weer zijdeachtig aanvoelen! 

 

 

Voesh Mani in a box
Handverzorging

Handbehandeling

Ook in het doosje "mani in a box" zitten drie zakjes voor de drie stappen behandeling. De zakjes zijn genummerd van 1 tot en met 3. Voor het beste resultaat adviseren wij te beginnen met zakje nummer 1, dit is voor de mani de sugar scrub.

1. Verdeel en masseer de scrub over de handen en neem eventueel de armen mee. Hierbij is geen water nodig. Na het inmasseren mag de scrub met een handdoek of water worden afgehaald om naar de volgende stap te gaan. 

2. Met de tweede stap gaan we het masker de "mud masque" aanbrengen. Deze mag over de armen en handen worden in verdeeld. Laat deze 3-5 minuten intrekken. Verwijder het masker hierna om de laatste stap te kunnen voltooien.

3. De derde stap bevat een lotion. Masseer deze goed in de huid. De massage butter hoeft hierna niet meer te worden afgespoeld. 

 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.