Stappenplan lip,oog en gezichtsmasker

Gepubliceerd op 16 september 2021 om 15:20

Masker voor onder ogen en lippen

Lippen

Het is belangrijk dat je jouw huid goed schoon en droog maakt alvorens het gebruik van deze producten. Het lipmasker dat in het verwenpakket zit is doordrenkt met 24KT nanogold technology dat kleine lijntjes en rimpels aanpakt.  Met dit masker zullen je lippen zachter, gladder en gehydrateerd aanvoelen. We raden je aan om het te gebruiken voordat je make-up aanbrengt omdat het droge lippen tegengaat. Pas dit masker toe voor maximaal 20 minuten. 

Gezicht 

Het gezichtsmasker is het ultieme collageenversterker geschikt voor alle huidtypes. Het transformeert een droge, doffe huid en laat het weer verfrist en gehydrateerd aanvoelen. Het masker zit vol met actieve ingrediënten die rijk zijn aan antioxidanten zoals druiven- en pruimenzaadextract. Dit bevordert de elasticiteit en bestrijdt tegen vroegtijdige tekenen van veroudering. Het masker kan tot 2-3 keer opnieuw worden gebruikt en werkt het beste in combinatie met de gezichtsroller. De instructies voor het gezichtsmasker zijn als volgt: 

1. Leg het gezichtsmasker op het gezicht

2. Laat het masker voor 15-20 minuten rusten

3. Verwijder het masker voorzichtig en masseer het overige in het gezicht 

4. Het is niet nodig hierna af te spoelen.

Ogen 

Dit masker verheldert, verzacht en hydrateert de huid. Deze under-eye maskers zijn doordrenkt met hyaluronzuur en collageen dat de huid binnendringt voor een diep hydraterend effect. Deze maskers zijn tot maximaal drie keer te gebruiken voor een speciale glans! De instructies voor het gezichtsmasker zijn als volgt: 

1. Leg het onder-ogenmasker op een schoon gezicht

2. Laat het masker voor 15-20 minuten rusten

3. Verwijder het masker voorzichtig en masseer de overblijfselen in het gezicht

4. Het is niet nodig hierna af te spoelen.

 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.